PAZI INFO!
Infomanka / Žurka / Tauten rođendanski showcase: Dve godine zategnutog tehna

Tauten rođendanski showcase: Dve godine zategnutog tehna

O tome koliko volim Tauten možda najbolje govori anegdota od prošle godine za vreme Exit festivala. Ušla sam u jednu novosadsku apoteku i samouvereno rekla: “Dobar dan, daćete mi Tauten.” Nakon apotekarkinog kockastog pogleda shvatila sam šta sam izgovorila i brzo se ispravila rekavši: “Jedan autan… protiv komaraca.”

Jedna od mojih omiljenih domaćih etiketa slavi drugi rođendan ovog petka, 17. februara u klubu Drugstore. Rođendanski showcase uveličaće udarne snage Tautena Andrew Meller, SMT#nG, Suggar Lobby i alfa i omega ove izdavačke kuće TKNO. U protekloj godini, Tauten se može pohvaliti brojnim uspešnim izdanjima, tako da će razloga za slavlje biti više.

Predstavljam vam ekipu iza dekova.

Andrew Meller – momak kome je 2016. godina bila prekrketnica u već bogatoj DJ karijeri. Njegov bootleg kultne trake Born Slippy (da, da one iz Trainspottinga) obišao je svet i uz njega se đuskalo na festivalima i u klubovima širom sveta, a gotovo da nema svetski poznatog DJ-a koji tu njegovu traku nije imao u svom setu. Iako za sebe kaže da je pre svega DJ pa onda producent, svojom produkcijom dobro se pozicionirao na top listama, a u petak, 17. februara, biće zadužen za otvaranje žurke.

SMT#nG je DJ, producent, event menadžer i čovek iza novootvorenog online radija belgrade.fm.  DJ karijeru otpočeo je kao rezident kluba Ritmo Latino.

Muzički je urednik i producent belgrade.FM radija, iza kog stoji uredništvo Belgrade Intro – radio emisije posvećene alternativnoj elektronskoj muzici. Svoja brojna znanja i veštine predstaviće nam DJ setom ovog petka nakon što od Mellera preuzme dekove.

TKNO je producent, DJ i vođa etikete Tauten, koji ima više od 14 godina iskustva na sceni. Radio je na brojnim muzičkim projektima, a Tauten platformu za promociju kvalitetne elektronske muzike pokrenuo je 2014.

Do sada, Tauten ima preko 30 EP izdanja u svojoj biografiji. Jedinstvenom fuzijom talenata Balkana i sveta ova etiketa se konstantno menja, a još jednu godinu istraživanja tehno zvuka proslaviće u krugu familije 17. februara.

Nakon TKNO-a, za zatvaranje će biti zadužena Sugar Lobby. Poznata producentkinja i DJ iz Beograda ima više od deset godina staža na klupskoj sceni, a nastupala je u Srbiji, celom regionu, na festivalima u Poljskoj, Nemačkoj i ostatku Evrope.

Petak 17. februar, klub Drugstor – ne propustite. Dakle, autan je protiv komaraca a Tauten je zategnuti tehno protiv dosadnih noći.

E, ima još…
Rođendanski showcase donosi karte po poklon ceni za Modular Journey
Ograničen kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey žurku na kojoj nastupaju Keith Carnal, Stigmata Live, TKNO i Miles Nitcha, biće pušten u prodaju od 17. februara. Ove karte biće dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 400 dinara. Saradnja Tauten etikete i kluba Drugstore, nastaviće se i nakon rođendanske žurke, a kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey deo je proslave rođendana etikete. Na ovaj način Tauten želi da se oduži fanovima za bezrezervnu podršku tokom 2016. godine.

Check Also

Zardonic

Zardonic: Fuzija metala i elektronike stvara energiju koja pobeđuje negativnost

Žurka je nažalost odložena, ali možete pročitati intervju 🙂 Pravo ime mu je Federico Agreda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.