PAZI INFO!
Infomanka / ART KORIDOR / Stočić za kafu koji izgleda kao audio-kaseta

Stočić za kafu koji izgleda kao audio-kaseta

Da li ste znali da je prodaja audio-kaseta u 2016. godini porasla za neverovatnih 74%?

Iako kasete verovatno nikada neće potpuno otići u zaborav, sumnjam da će vratiti mesto u pop kulturi koje su nekada imale. No, to ne sprečava nostalgičare da naprave stočić za kafu koji izgleda upravo kao audio-kaseta!

Taybles - stočić za kafu koji izgleda kao audio-kaseta

Umetnici Taylor, Justin i Zack inspirsani audio-kasetama i onim što su te kasete značile generacijama koje su odrastale u 80-im i 90-im godinama prošlog veka, došli su na ideju da naprave ovaj stočić za kafu.

Taybles, kako su nazvali svoj proizvod, je pravljen ručno od kvalitetne šperploče i urađen je sa takvom pažnjom za detalje da će vam se dopasti na prvu loptu. Gornji deo stola je napravljen tako da po njemu možete pisati i brisati. Odlična stvar ako hoćete da pribeležite neku poruku ili samo budete kreativni. Pokretljivi koturovi su u ovom slučaju držači za čaše koji osiguravaju da se piće ne prospe po stolu, a sa strane su umetnute LED diode pa “koturovi” svetle u mraku. Sa prednje strane stola nalazi se “skrivena fioka” u kojoj možete držati magazine, daljinski upravljač i slične stvari. Noge stola su metalne i napravljene su po ugledu na noge koje su imali retro stočići za kafu.

Taybles - stočić za kafu koji izgleda kao audio-kaseta

Uz sve to, stočić je moguće poručiti u nekoliko boja, a takođe je dostupna i kastomizacija. Nije puno trebalo da ovaj proizvod privuče pažnju i oduševi nostalgičare i one koji vole neobične komade nameštaja, ali je cena od 1.600 dolara omogućavala samo malom broju ljudi da sebi priušte ovaj stočić. Zato su Taylor, Justin i Zack odlučili da okrenu B stranu.

Napravili su B side stočić koji se od originalnog razlikuje u nekim sitnim detaljima, tipa nema LED diode pored držača za čaše, ali je zato cena daleko niža – 350 dolara.

Detaljnije na taybles.com.

Check Also

Tianjin Binhai biblioteka u Kini

Zavirite u novu futurističku biblioteku u Kini

Grad Tianjin u Kini nedavno je dobio novu biblioteku koja je pravo arhitektonsko remek delo. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.