PAZI INFO!
Infomanka / GRUV AVENIJA / Luda elektro sving žurka: Parov Stelar, LP Elektro i DJ-evi VKSHN i Master Flow

Luda elektro sving žurka: Parov Stelar, LP Elektro i DJ-evi VKSHN i Master Flow

Parov Stelar, osnivač elektro svinga, u okviru svetske turneje pod nazivom “Burning Spider Tour” nastupiće ove subote u Hali sportova. Veliku žurku koja nas očekuje 8.aprila upotpuniće muzička grupa LP Elektro, kao i DJ-evi VKSHN i Master Flow.

Vrata Hale sportova otvaraju se u 20h, a publiku će za ovo veliko veče prvi zagrejati DJ VKSHN. Nakon toga zakazan je nastup grupe LP Elektro, nakon čega će na binu izaći i kralj svinga – Parov Stelar. Žurka se do duboko u noć nastavlja uz odličan DJ set sjajnog Master Flowa.

Parov Stelar nedavno je započeo svetsku turneju „The Burning Spider Tour“ na kojoj promoviše svoj novi album. Izdanje “The Burning Spider” biće objavljeno 21. aprila, ali ćemo na njegovom nastupu u Hali sportova imati prilike da premijerno čujemo i nekoliko njegovih novih pesama. Nastupi na ovoj turneji potpuno su drugačiji od ranijih i pored pesama sa novog albuma, uključivaće i ranije hitove kao i blues semplove Muddy Watersa i Lightining Hopkinsa sjedinjene u klasični Stelarov zvuk.

Sa svojim bendom održao je više od 600 nastupa širom sveta, sasvim je sigurno da će u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike. Ono što je sigurno je da donosi dosta energije koja direktno pokreće telo i pleni dušu. A već sam pisala o tome kako je došao do elektro sving zvuka koji je opisao kao kombinaciju čili i čokolada

LP Elektro je najnovija muzička grupa beogradskih muzičara Sonje Lončar i Andrije Pavlovića (Andy Pavlov) i njihov najmlađi kreativni proizvod nastao kao plod dugogodišnjeg rada u okviru različitih instrumentalnih sastava (LP Duo, Ola Horhe) ali i komponovanja muzike za različite pozorišne predstave.
Pročitajte nešto više o ovoj grupi koja  stvara sofisticiranu, savremenu elektronsku muziku upotrebom novih i starih sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim, plesnim ritmovima i konceptualnim ili ljubavnim tekstovima.

Iz čiste ljubavi prema muzici i potrebe da se ista širi, VKSHN (Vukašin) svoje bavljenje muzikom započinje radom na autorskim radijskim emisijama posvećenim crnom zvuku. Ne vezuje se za jedan muzički pravac i vodi se parolom da uvek mora da je veselo! Njegov set sastavljen je od džezi i fanki ritmova, indi densa i vokalnog dip hausa, preko kvalitetnih bezvremenskih plesnih hitova do pop zvuka.

Master Flow (Milan Saitović) je DJ i producent iz Subotice. Još od 2006. je jedan od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu i frontmen prvog elektro sving benda u Srbiji “Bandtronica”. Student je dizajna i produkcije zvuka na prestižnom Tehničkom univerzitetu u Gracu od 2013. godine i čest gost DJ beogradskih i evropskih klubova koji neguju vinil kulturu. Njegove jazzdance nastupe već duže vremena prati i “Swing the Beat”, plesna škola koja okuplja entuzijaste i zaljubljenike u džez muziku i plesanje svinga, sa kojima sarađuje kao DJ plesne škole.

Ulaznice za koncert po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs.

Organizator koncerta su Hala Sportova i HHArtists.

 

Check Also

Happy cinema day: Ovim danima je bioskop jeftiniji

Ako kao i ja volite da idete u bioskop barem jednom mesečno, onda će vam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.