PAZI INFO!
Elektropionir

Location

Elektropionir
Cetinjska 15
Category
QR Code

Date

Apr 29 2017

Time

21:00

Labels

Žurka

After Je Bolji Od Partija: Živa ritam mašina dolazi u Elektropionir

Zagrebački audio-vizuelni sastav After Bolji Od Partija (ABOP) nastupiće u subotu 29. aprila u klubu Elektropionir (Cetinjska 15).  U pitanju je bend koji izvodi elektronsku muziku uživo, njihove pesme su nastale pod uticajem detroitskog tehna, čikaškog hausa i rane klupske muzike i zaista zvuče kao nijedan bend ili izvođač koje ste do sada mogli da čujete na regionalnoj sceni.

To je živa ritam mašina koja umesto frontmena ima dva bubnjara sa samo jednim ciljem – da nateraju publiku na ples. Bubnjevi su i epicentar muzike ABOP-a, uz svesrdnu pratnju teških bas linija praćenih magičnim zvukovima digitalnih i analognih sintisajzera.

Muzika ABOP-a se najbolje konzumira uživo, a njihov energični vizuelni performans uvek prati dinamična igra svetlosnih efekata.

Zagrebački “After je Bolji Od Partija” trenutno promoviše vinilno izdanje na brojnim koncertima i festivalima u regionu. Jedan od najboljih regionalnih producenata tehno muzike, Petar Dundov, bio je zadužen za mastering njihovog debitantskog vinila “ABOP”, koji je objavljen za nezavisnu zagrebačku etiketu – PDV Records.

 

Ulaznice će biti dostupne na ulazu u Elektropionir, na veče koncerta, po ceni od 500 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.