PAZI INFO!
Infomanka / FAZON / GaryVee 001 i 002: Ovo su patike koje su srušile K-SWISS sajt

GaryVee 001 i 002: Ovo su patike koje su srušile K-SWISS sajt

Redovi ispred prodavnica i jagma za pojedinim modelima patika kada su u pitanju Nike i adidas nisu ništa novo. Međutim, retko ko bi mogao i da pomisli da će neko izdanje brenda K-SWISS izazvati tako veliko interesovanje. To se desilo. I znate šta je još luđe? Nije reč o saradnji sa nekim uspešnim sportistom, pevačem ili već nekom drugom facom iz sveta šoubiznisa, kako to obično bude kada su u pitanju patike, radi se o serijskom preduzetniku i investitoru Garyju Vaynerchuku.

Sinoć, uoči Vaynerchukovog 42. rođendana, patike GaryVee 001 i 002 puštene su u online prodaju preko sajta kwsiss.com, međutim interesovanje je bilo tako veliko da server sajta nije izdržao. I dok je Gary Vee zajedno sa K-SWISS kompanijom pokušavao da u pola noći reši problem, fanovi su patike mogli da naruče i preko sajta Shoe Palace – sve dok i on nije pao. Nije dugo trebalo.

GaryVee 001 i 002 su K-SWISS modeli Gen-K Knit i Court Frasco – crne sa zelenim elementima, a zelena boja simbolizuje Garyjevu opsesiju NewYork Jets timom. Na patikama se takođe nalazi njegov autogram, dok su vrhovi partli urađeni sa printom plute što asocira na Garyjeve preduzetničke početke u biznisu sa vinom.

Što se tiče saradnje sa kompanijom K-SWISS kaže da je želeo da vidi kako njegov uticaj može da se odrazi na saradnju sa jednim, kako ga je nazvao, “nostalgičnim brendom”.

Ako ste upoznati sa likom i delom Garyja Veeja onda vam je jasno zašto se ovo desilo, ako niste – evo ukratko: Gary Vaynerchuk je preduzetnik i CEO kompanije Vaynermedia, takođe je vloger i investitor. Najpoznatiji hustler na svetu sa neverovatnom energijom i harizmom, bez dlake na jeziku, koji će u svakoj prilici probati da vas ubedi ili da vas inspiriše da (za)volite “igru koju igrate”, odnosno proces koji je neophodan da bi se došlo do cilja, a ne samo krajnji cilj. Najbolje bi bilo da pogledate neki od videa sa njegovog YouTube kanala ili ga pratite na Instagramu i Twitteru.

Uzgred, da znate da je njegova knjiga #ASKGARYVEE odnedavno dostupna i kod nas, izašla je u izdanju Finese. U ovoj knjizi Gary Vee govori o preduzetništvu, marketingu, društvenim mrežama, efikasnosti, motivaciji i svemu onome što je neophodno da razvijete svoj biznis.

Check Also

Original Deisel? Ovako izgleda kada se Diesel našali na svoj račun

Gotovo da ne postoji modni brend koji se nije susreo sa problemom falš garderobe. Italijanski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.