PAZI INFO!
Infomanka / FAZON / GaryVee 001 i 002: Ovo su patike koje su srušile K-SWISS sajt

GaryVee 001 i 002: Ovo su patike koje su srušile K-SWISS sajt

Redovi ispred prodavnica i jagma za pojedinim modelima patika kada su u pitanju Nike i adidas nisu ništa novo. Međutim, retko ko bi mogao i da pomisli da će neko izdanje brenda K-SWISS izazvati tako veliko interesovanje. To se desilo. I znate šta je još luđe? Nije reč o saradnji sa nekim uspešnim sportistom, pevačem ili već nekom drugom facom iz sveta šoubiznisa, kako to obično bude kada su u pitanju patike, radi se o serijskom preduzetniku i investitoru Garyju Vaynerchuku.

Sinoć, uoči Vaynerchukovog 42. rođendana, patike GaryVee 001 i 002 puštene su u online prodaju preko sajta kwsiss.com, međutim interesovanje je bilo tako veliko da server sajta nije izdržao. I dok je Gary Vee zajedno sa K-SWISS kompanijom pokušavao da u pola noći reši problem, fanovi su patike mogli da naruče i preko sajta Shoe Palace – sve dok i on nije pao. Nije dugo trebalo.

GaryVee 001 i 002 su K-SWISS modeli Gen-K Knit i Court Frasco – crne sa zelenim elementima, a zelena boja simbolizuje Garyjevu opsesiju NewYork Jets timom. Na patikama se takođe nalazi njegov autogram, dok su vrhovi partli urađeni sa printom plute što asocira na Garyjeve preduzetničke početke u biznisu sa vinom.

Što se tiče saradnje sa kompanijom K-SWISS kaže da je želeo da vidi kako njegov uticaj može da se odrazi na saradnju sa jednim, kako ga je nazvao, “nostalgičnim brendom”.

Ako ste upoznati sa likom i delom Garyja Veeja onda vam je jasno zašto se ovo desilo, ako niste – evo ukratko: Gary Vaynerchuk je preduzetnik i CEO kompanije Vaynermedia, takođe je vloger i investitor. Najpoznatiji hustler na svetu sa neverovatnom energijom i harizmom, bez dlake na jeziku, koji će u svakoj prilici probati da vas ubedi ili da vas inspiriše da (za)volite “igru koju igrate”, odnosno proces koji je neophodan da bi se došlo do cilja, a ne samo krajnji cilj. Najbolje bi bilo da pogledate neki od videa sa njegovog YouTube kanala ili ga pratite na Instagramu i Twitteru.

Uzgred, da znate da je njegova knjiga #ASKGARYVEE odnedavno dostupna i kod nas, izašla je u izdanju Finese. U ovoj knjizi Gary Vee govori o preduzetništvu, marketingu, društvenim mrežama, efikasnosti, motivaciji i svemu onome što je neophodno da razvijete svoj biznis.

Check Also

Vatromet / Photo by Gregoire Bertaud on Unsplash

Kako je u potrazi za besmrtnošću kineski alhemičar pronašao vatromet

Vatromet je verovatno najomiljenija pirotehnička naprava, a da li ste znali da je nastao u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *