PAZI INFO!
Infomanka / FAZON / Dušan Domović Bulut – Koje patike nosiš?

Dušan Domović Bulut – Koje patike nosiš?

Suvereni vladar svetskog trona u basketu 3×3 Dušan Domović Bulut nekoliko godina unazad pomera granice ovog sporta. Vođa je tima Novi Sad Al Wahda koji je aktuelni svetski šampion i iza sebe ima poduži spisak trijumfa. Killer instinct na terenu, neverovatni driblinzi kroz noge i takozvani ankle breaker, dodavanja iza leđa, precizni šutevi za dva (tri) poena su potezi kojima Mr. Bulutproof godinama oduševljava publiku i zadaje ozbiljnu glavobolju suparničkim igračima. A osim stila na terenu, vodi računa o stilu i kada je u pitanju moda. Pitala sam Buluta: Koje patike nosiš?

2-0 today at #3x3wt Debrecen Tomorrow 1/4 finals vs Amsterdam 🇳🇱 📸@studio.kamasi #Alwahdateam #dajteparezacarapemale

A photo posted by Dušan Domović-Bulut (@dusan.bulut) on

“Prvo ću početi od košarkaških patika, najviše nosim Nike ipak su oni lideri kada je sport u pitanju. Imam par modela koje koristim za košarku – Kyrie Irving, Jordan, Kevin Durent. Na poslednjih par turnira sam nosio Adidas koje su me oduševile zbog boost đona, u pitanju je model James Harden. Inače, off court sam veliki fan Adidasa, od Superstar do NMD modela kod kog sam prvi put i osetio prednosti boost đona. “

Chasing the dog tags NEW video episode soon ! Uskoro nove video epizode #3x3WT #Alwahdateam #dajteparezacarapemale

A photo posted by Dušan Domović-Bulut (@dusan.bulut) on

“Dosta pratim hip-hop, skate i surf kulturu i može se reći da mi se sviđaju sve stvari koje vuku na uličnu modu, tako da sam jedno vreme imao par Nike SB 6.0 modela, VANS dok nisu svi počeli da ih furaju, kao klinci smo svi odlepljivali na starke. Tu je i K1X brend koji po meni ima bolestan dizajn svih stvari, a ni patike nisu loše.”

Thanks for B- day wishes @k1x #playhard #happy

A photo posted by Dušan Domović-Bulut (@dusan.bulut) on

“Ima jedna priča vezana za Jordanke, svi smo se kao klinci ložili na te patike, a i dan danas one predstavljaju vrh hip-hop mode i najprestižnije su patike za košarku. Meni se posebno sviđao model Jordan 11. Te patike su za većinu nedostižne, što zbog limitirane serije, što zbog cene. Svoje prve Jordanke sam obuo sa 29 godina kada smo na turniru u Parizu QUAI 54 dobili komplet Jordan opremu, i odmah sam se zaljubio u udobnost tih patika. Prošle godine sam, pukom slučajnošću, dok smo šetali po Kopenhagenu naleteo u jednom butiku na model Jordan 11, koštale su 300 eura. Kroz glavu mi je prošao grafit koji je stajao na Limanu: “Patike ne igraju košarku”, ali poslušao sam Spajka Lija: “Mike, it’s gotta be the shoes!” Kupio sam ih, odigrao par turnira u njima i odmah osvojio nekoliko MVP priznanja.”

Ako ne znate zbog čega je FIBA Dušana proglasila najspektakularnijim 3×3 igračem 2016. godine, možda će ovaj video da vam objasni…

Check Also

GaryVee 001 i 002: Ovo su patike koje su srušile K-SWISS sajt

Redovi ispred prodavnica i jagma za pojedinim modelima patika kada su u pitanju Nike i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.