PAZI INFO!
Infomanka / ART KORIDOR / Alien Day: Originalni Osmi putnik na velikom platnu i fotka sa facehuggerom

Alien Day: Originalni Osmi putnik na velikom platnu i fotka sa facehuggerom

Alien Day biće obeležen širom sveta i ovog 26. aprila (omaž planeti LV-426 iz kultnog filma Osmi putnik) čime će i zvanično početi odbrojavanje do novog nastavka Alien: Covenant koji na velika platna stiže u maju. Ljubiteljima Osmog putnika širom sveta ove srede pridružiće se i fanovi iz Srbije, zahvaljujući distributerskoj kući MCF MegaCom Film i studiju 2oth Century Fox u bioskopu Cineplexx u Ušću od 20:10h biće obeležen Alien Day.

Scena iz filma Osmi putnik: Kovenant

 

Kako?

Posetioci će moći da vide originalni Osmi putnik reditelja Ridlija Skota iz 1979. godine sa Sigurni Vivier, specijalne video materijale koji povezuju događaje koji su se desili između filmova Prometej i Osmi putnik: Kovenant i premijerni insert iz predstojećeg filma. Takođe će biti izložena i originalna replika facehuggera – jednog od čudovišta iz filma – sa kojom će posetioci moći da se fotografišu.

Novi film iza kojeg stoji reditelj Ridli Skot predstavlja nastavak filma Prometej iz 2012. godine i u bioskope stiže 18. maja. Posada kolonijalnog broda Kovenant zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet.

Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu. Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Beker.

Karte u prodaji za događaj „Alien Day” se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Check Also

Infomankin triple backflip

Triple Backflip: Odvažnost, humanost i skromnost

Šta je triple backflip? Trostruki salto unazad ili trostruki kolut unazad odnosno triple backflip je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.